Idverde Realisatie

Voorstellen idverde, vestiging Roosendaal

Tijdens de Themadag Duurzaamheid zal idverde Realisatie, vestiging Roosendaal aanwezig zijn als aannemer voor de groene buitenruimte. Wij leveren een volledig pakket voor ontwerp, aanleg en onderhoud.

Als landelijke partij met een netwerk van lokale vestigingen hebben wij jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende projecten. Enkele voorbeelden:

Duurzame bedrijventerreinen

Op het gebied van klimaat heeft de ondernemersvereniging van het Majoppeveld idverde in 2020 gevraagd om een masterplan op te stellen voor de vergroening van het bedrijventerrein. De opgave was breder dan alleen maatregelen om klimaatveranderingen op te kunnen vangen. In het plan zijn vele voordelen van een groene omgeving meegenomen. Naast een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor ondernemers, wordt het zo ook een gezond werkklimaat voor werknemers, een tempert groen wateroverlast, hitte en droogte. Lees hier verder: https://www.idverde.nl/projecten/groen-en-duurzaam-majoppeveld/

Duurzame daktuinen

Het winkelpand van de voormalige V&D in Bergen op Zoom heeft recentelijk een metamorfose ondergaan en heet vanaf nu ANNO52. Idverde Realisatie, vestiging Roosendaal heeft van Rooftop Dakbeheer BV de opdracht gekregen om de daktuin aan te leggen. Deze tuin dienst als binnentuin voor de bewoners van het nieuw gerealiseerde appartementencomplex. Lees hier meer over het project: https://www.idverde.nl/projecten/nieuwe-daktuin-voor-anno52-in-bergen-op-zoom/.

Groene schoolpleinen

Naast de ervaring en kennis die idverde Realisatie, vestiging Roosendaal heeft op het gebied van daktuinen en bedrijventerreinen, leggen we in nauwe samenwerking met scholen ook groene schoolpleinen aan. Een voorbeeld van een project vindt u hier:
https://www.idverde.nl/projecten/aanleg-nieuwe-groene-schoolpleinen/.

Tijdens de Themadag Duurzaamheid komen we graag met u in gesprek over uw groene opgave en op welke manier wij hierin kunnen ondersteunen. Spreken we elkaar daar?

Meer informatie: www.idverde.nl

Terug naar overzicht