Sunman Energy by Proxables – Lichtgewicht Zonnepanelen

Proxables, als exclusieve verdeler van de Sunman Energy lichtgewicht zonnepanelen voor de Benelux, zet zich dagelijks in voor een schoner milieu. Door het gebruik van zonnepanelen om hernieuwbare energie op te wekken te faciliteren proberen wij de duurzaamheid in Nederland, en daarbuiten, positief te beïnvloeden. Met oog op het veranderende energielandschap is de keuze voor zonnepanelen tegenwoordig snel gemaakt.

De lichtgewicht zonnepanelen die wij als Proxables aanbieden maken het mogelijk om panden die voorheen over onvoldoende draagvermogen beschikten voor een traditioneel systeem alsnog uit te rusten met zonnepanelen. Op deze manier kan het aandeel van bedrijven, en particulieren, dat gebruik maakt van hernieuwbare energie aanzienlijk vergroot worden. Dit draagt op zijn beurt weer een steentje bij aan een duurzame toekomst.

Wij als Proxables zijnde richten ons niet enkel op de traditionele markt van zonnepanelen op daken plaatsen maar zijn ook actief betrokken bij specifieke toepassingen. Zo werken wij nauw samen met een van onze partners die de lichtgewicht zonnepanelen plaatsen op trailers van vrachtwagens. Door deze oplossing kan een vrachtwagen de koeling van een trailer, het gebruik van de airco of verwarming in de cabine en de hydraulische systemen voorzien van de opgewekte stroom. Dit zorgt voor een besparing van wel 5.5% op brandstof.

Neem zeker eens contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf of woning te bespreken of spring eens binnen voor een kop koffie.

Info@proxables.com
www.proxables.com

Boerkensleen 5 4705
RL, Roosendaal

Ton Veraart – CEO
Ton@proxables.com
+31 6310 10 819

Terug naar overzicht